CONSTANTIN ASLAM este prof. univ. dr. la Universitatea Națională de Arte din București și îndrumător de doctorate în domeniul arte vizuale.

Domenii de interes științific: istoria filosofiei europene, istoria filosofiei românești, filosofia artei și estetică filosofică. Actualmente predă cursuri de filosofia artei, estetică continentală, estetică analitică la nivel de master și un curs de Etica cercetării științifice la Școala doctorală.

A semnat, de-a lungul anilor,  un număr important de cărți de istoria filosofiei și estetică, deopotrivă, articole științifice și studii cu profil filosofic și estetic, apărute cu precădere în publicații academice și universitare românești. A publicat, totodată, studii și cercetări în volume colective și a prefațat alte lucrări de cultură. De asemenea, a conceput și publicat, împreună cu Cornel Florin Moraru, mai mult volume de cursuri universitare și antologii de texte cu profil filosofic și estetic. Timp de mai bine de trei decenii a fost prezent în publicistica culturală centrală, în calitate de eseist, realizator și colaborator la realizarea unor emisiuni cu profil cultural-filosofic la Radio România Cultural.

A se vedea: www.caslam.ro 

%d blogeri au apreciat: